دریافت اقامت ترکیه برای متقاضیان زیر 18 سال

7تیر 1401
0 نظر
دریافت اقامت ترکیه برای متقاضیان زیر 18 سال

اقامت ترکیه یک ساله یکی از روش‌های محبوب و سریع برای اخذ اقامت ترکیه است. کشور ترکیه با داشتن امکانات بروز و همچنین آینده‌ی اقتصادی درخشان یکی از کشورهای محبوب برای مهاجرت به حساب می‌آید، این کشور در چند سال اخیر در بخش‌های مختلفی از جمله آموزش و پرورش، صنعت ساختمان و همچنین علم و فناوری سرمایه‌گذاری‌های عظیمی انجام داده است. همین مسئله خصوصا در مورد آموزش و پروش باعث شده است مهاجرت به ترکیه زیر 18 سال به این کشور افزایش پیدا کند، چرا که خانواده‌ها می‌توانند در این کشور کودکان خود را با نوین‌ترین امکانات آموزشی به مدرسه بفرستند.

آیا افراد زیر 18 سال امکان مهاجرت به ترکیه را دارند؟

در کشور ترکیه تحصیل تا مقطع دیپلم در مدارس دولتی، برای تمام شهروندان این کشور رایگان است، اما این مسئله در مورد دانش‌آموزان خارجی متفاوت بوده و تحصیل در مدرسه برای افراد خارجی رایگان نیست بنابراین اولین شرط برای فرستادن کودک خود به ترکیه امکان پرداخت شهریه دانش‌آموزی است.

در مورد اقامت ترکیه یک ساله و به طور کلی روش‌های اقامت افراد زیر 18 سال در ترکیه چند روش وجود دارد که به آنها خواهیم پرداخت.

شرایط عمومی برای مهاجرت افراد زیر 18 سال به ترکیه

به طور عمومی باید توجه داشته باشید که برای مهاجرت فرزند خود به ترکیه رضایت والدین شرط اساسی بوده و در صورت طلاق نیز، باید سرپرست کودک نامه‌ی حضانت او را به اداره‌ی مهاجرت ترکیه تحویل بدهد. در صورت فوت یکی از والدین ضروری است که گواهی فوت در بین مدارک کودک موجود باشد. حداقل سن مورد نیاز برای این نوع مهاجرت در صورتی که از مهاجرت خانوادگی استفاده شود سن مشخصی ندارد اما برای ویزای دانش‌آموزی رسیدن به سن مدرسه ضروری است.

روش های مهاجرت به ترکیه برای افراد زیر 18 سال

در بالا شرایط کلی و عمومی و همچنین این مسئله که آیا اصولا امکان اخذ اقانت یک ساله ترکیه برای افراد زیر 18 سال وجود دارد گفته شد و حالا به انواع اخذ این اقامت خواهیم پرداخت.

مهاجرت دانش‌آموزی و تحصیلی به ترکیه

 در این روش کودک زیر 18 سال شما برای تحصیل به کشور ترکیه مهاجرت می‌کند، اما برای موفقیت در این مسیر چند شرط وجود دارد: اولین شرط در این مسیر این مسئله است که اگر فرزند زیر 18 سال شما بخواهد به تنهایی در ترکیه زندگی کند، باید رضایت نامه‌ی کتبی والدین خود را به اداره‌ی مهاجرت ترکیه ارائه دهد. دومین شرط اثبات تمکن مالی شما برای دولت ترکیه است، چرا که همانطور که گفته شد، تدریس در مدارس ترکیه برای افراد خارجی رایگان نیست. آخرین شرط و شاید مهم‌ترین شرط برای تحصیل فرزند شما در ترکیه، معرفی یک قیم به دولت ترکیه است، قیمی که در ترکیه ساکن باشد و یا اهل ترکیه باشد ( در ترکیه به دنیا آمده باشد) و یا  دارای ویزای اقامت در این کشور باشد.

شرایط و مدارک لازم برای مهاجرت دانش آموزی و تحصیلی به ترکیه

بعد از طی کردن مراحل بالا با داشتن مدارک زیر امکان ثبت‌نام کودک شما در یکی از مدارس ترکیه فراهم خواهد بود

  • نمرات تحصیلی 6 ماه گذشته (برای افرادی که قبلا در کشور خود به مدرسه می‌رفتند)
  • داشتن پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  • مدرک زبان ( نوع مدرک به مدرسه‌ای که قصد ثبت‌نام کودک خود را دارید بستگی دارد)
  • گواهی نامه‌ی سلامت
  • عکس رنگی
  • در نهایت مدارک و یا توصیه‌نامه‌های معلمان سابق و همچنین جوایز علمی و ورزشی شانس کودک شما را برای ثبت‌نام در مدارس بهتر بالا می‌برد و او از اقامت ترکیه یک ساله بهره‌مند می‌شود.

هزینه مهاجرت تحصیلی و دانش آموزی به ترکیه برای افراد زیر 18 سال

به طور کلی بخاطر رایگان بودن تحصیلات در کشور ترکیه تا مقطع دیپلم برای شهروندان این کشور، مدارس خصوصی در ترکیه شهریه‌های متوسط تا گرانی را از دانش‌آموزان دریافت می‌کنند.

به طور مثال قیمت مدارس جدید یا مدارسی که در شهرهای کوچک و مناطق پرجمعیت هستند از 15 تا 30 هزار لیر در سال متغیر است. متوسط ​​هزینه مدارس خصوصی در استانبول، ازمیر و آنکارا حدود 30 هزار لیر در سال، قیمت مدارس محبوب و مدارس زنجیره‌ای که به برند معروفی تبدیل شده باشند، بین 40 تا 80 هزار لیر است.

مهاجرت به صورت خانوادگی و با ویزای همراه به ترکیه

در این روش که به روش اخذ ویزای همراه مشهور است، شما با استفاده از روش‌های مختلف از جمله ویزای کاری، سرمایه‌گذاری و غیره به صورت خانوادگی به ترکیه مهاجرت کرده و از اقامت یک ساله ترکیه بهره‌مند می‌شوید. در این روش شما می‌توانید همسر و تمام فرزندان زیر 18 سال خود را به عنوان همراه با خود به ترکیه برده و آنها می‌توانند در مدارس ترکیه شروع به تحصیل کنند.

به طور کلی مزیت‌های فراوانی در مورد تحصیل کودکان زیر 18 سال در ترکیه وجود دارد اما شاید هیچ چیز مهم‌تر از این نکته نباشد که کودک شما با تحصیل در ترکیه، بخاطر استفاده از مدرن‌ترین و بهترین روش‌های آموزشی و همچنین رابطه‌ی خوب ترکیه با کشورهای اروپایی می‌تواند در مقطع دانشگاه حتی در اروپا به تحصیل بپردازد و در آینده در شغلی مناسب مشغول به کار شود. در واقع سفر و اخذ اقامت ترکیه یک ساله کلیدی است برای ورود به اروپا و زندگی در بهترین کشورهای جهان

شرایط و مدارک لازم برای مهاجرت به صورت خانوادگی و با ویزای همراه

برای اقامت ترکیه یک ساله و اخذ ویزای همراه برای فرزندان، نیاز به استفاده از یکی از روش‌های زیر وجود دارد:

  • اخذ اقامت کاری: در این روش یکی از والدین با اخذ ویزای کاری اقامت ترکیه یک ساله را به دست می‌آورد و از این طریق می‌تواند همسر و فرزندان خود را به عنوان همراه با خود به ترکیه ببرد، در این روش کودک شما امکان تحصیل در ترکیه را خواهد داشت.
  • اخذ اقامت از طریق خرید ملک: با خرید ملک در کشور ترکیه علاوه بر این که از امکان اخذ اقامت ترکیه بهره‌مند خواهید شد و می‌توانید همسر و فرزندان زیر 18 سال خود را با خود به ترکیه ببرید و در آن کشور ساکن شوید، یک سرمایه‌گذاری پرسود و آینده‌دار را نیز تجربه خواهید کرد، چرا که کشور ترکیه در صنعت ساختمان به شدت در حال پیشرفت است.
  • اخذ اقامت تحصیلی: در این روش نیز والدین با اخذ اقامت ترکیه یک ساله از طریق تحصیل در دانشگاه‌‌های ترکیه می‌توانند، فرزندان خود را با خود به این کشور برده و آنها از تمامی امکاناتی که برای شهروندان ترکیه وجود دارد بهره‌مند خواهند شد.

هزینه مهاجرت به صورت خانوادگی و با ویزای همراه به ترکیه برای افراد زیر 18 سال

 برای مهاجرت خانوادگی به ترکیه همانطور که گفته شد چندین روش وجود دارد و هر روش هزینه‌های مخصوص به خود را دارد به طور مثال برای اخذ ویزای تحصیلی در ترکیه شما تنها باید هزینه‌ی تحصیل در دانشگاه را بپردازید، هزینه‌ای که در هر دانشگاه متفاوت است و به طور متوسط  هزینه‌ی تحصیل در دانشگاه‌های مورد تایید وزارت علوم 30000 لیر اگر دانشگاه به زبان ترکی باشد و 45000 لیر در صورتی که دانشگاه انگلیسی زبان باشد.

در روش خرید ملک در ترکیه برای اخذ اقامت ترکیه یک ساله نیز به طور مثال در شهر استانبول قیمت هر متر مربع آپارتمان در حدود 30 میلیون تومان و در شهر آنتالیا 20 میلیون تومان است.

مساله سربازی و مهاجرت به ترکیه زیر 18 سال

همانطور که می‌دانید در کشور ما تمام افراد بالای 18 سال که از نظر جسمی سالم باشند و همچنین مشغول به تحصیل نباشند باید به خدمت سربازی بروند. همین مسئله باعث ایجاد سوال‌هایی درباره اقامت ترکیه برای فرزندان بالای 18 سال می‌شود. اولا باید اشاره کرد که اقامت ترکیه برای فرزندان زیر 18 سال از نظر خدمت سربازی مشکلی ندارد.

در این حالت اگر بعد از 18 سالگی فردی در ترکیه در حال تحصیل باشد مانند افرادی که در ایران هستند از معافیت تحصیلی برخوردار خواهند بود.

اما اگر فردی که بالای 18 سال باشد و بخواهد از کشور به صورت قانونی خارج شود نیاز به اتمام خدمت و یا ارائه کارت معافیت خدمت است، اما حتی در این صورت نیز اگر فرد دارای مدرک دیپلم باشد می‌تواند برای ادامه‌ی تحصیل از کشور خارج شده و از معافیت تحصیلی برخوردار شود. به طور کلی باید توجه داشت مهاجرت به ترکیه بدون سربازی تنها در صورتی امکان پذیر است که یا فرد زیر 18 سال سن داشته باشد و یا علت خروجش از کشور ادامه‌ی تحصیل باشد.

سخن پایانی

کشور ترکیه با داشتن سنت، فرهنگ و حتی آب و هوایی مشابه با کشور ما یکی از بهترین گزینه‌ها برای اخذ اقامت است. اخذ اقامت ترکیه یک ساله از روش‌های بسیار زیادی امکان پذیر است که ما در مقاله‌ی اقامت یک ساله ترکیه به آن پرداخته‌ایم.

 در این مقاله با موضوع اخذ اقامت ترکیه برای کودکان زیر 18 سال آشنا شدیم و از مزیت‌های ترکیه برای تحصیل فرزندان سخن گفتیم، مزیت‌هایی مانند بهره‌مندی از مدرن‌ترین و به روزترین امکانات تحصیلی، امکان تحصیل در دانشگاه‌های برتر اروپا و همچنین اخذ اقامت ترکیه به صورت دائمی که شاید یکی از بزرگترین دستاوردهای افرادی است که قبل از 18 سالگی وارد ترکیه می‌شوند.

 تمام روش‌های اقامت ترکیه یک ساله و همچنین دائمی برای افراد زیر 18 سال را توضیح دادیم و به مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت ترکیه نیز اشاره کردیم. با خواندن این مقاله بدون شک می‌توانید تصمیمی درست و دقیق‌تر برای آینده‌ی فرزندان خود بگیرید.

سوالات متداول

 

آیا برای اخذ ویزای دانش‌آموزی ترکیه نیاز به فراگیری زبان ترکی است؟

اگرچه بلد بودن زبان ترکی یک ضرورت در این مسیر نیست، اما اولا برای زندگی در ترکیه بدون شک بلد بودن زبان ترکی یکی از ضروریات به حساب می‌آید. دوما بنا به اینکه چه مدرسه‌ای را برای تحصیل فرزند خود در ترکیه انتخاب می‌کنید ممکن است بلد بودن زبان ترکی ضروری باشد، چرا که مدارسی که در آنها به زبان انگلیسی تدریس می‌شود اجباری برای بلد بودن زبان ترکی ندارند، اما مدارس با زبان ترکی از دانش‌آموزان انتظار دارند این زبان را بلد باشند.

بعد از رسیدن به سن قانونی ( 18 سالگی) چه اتفاقی در مورد شرایط اقامت فرزندمان رخ می‌دهد؟

در این زمینه هیچ‌ نگرانی وجود ندارد، چرا که بعد از زسیدن به 18 سالگی در صورتی که آن فرد تا پیش از آن نیز در ترکیه به تحصیل مشغول بوده باشد، به راحتی می‌تواند به طور مستقل اقدام به تمدید ویزای خود کرده و اقامت ترکیه یک ساله را به طور مستقل و جدا از والدینش به دست بیاورد. این مسئله یکی از مزیت‌های مهاجرت به ترکیه برای افراد زیر 18 سال به حساب می‌آید.

پیام بگذارید