مهاجرت به ترکیه از طریق پزشکی

21فروردین 1401
0 نظر
مهاجرت به ترکیه از طریق پزشکی

در این مقاله شرایط مهاجرت پزشکان به ترکیه را طبق به روزترین قوانین مهاجرتی کشور ترکیه در سال ۲۰۲۲ بررسی کرده‌ایم. کشور ترکیه در چند سال گذشته توانسته به‌ خوبی به‌عنوان یکی از بهترین کشورهای اروپایی در زمینه گردشگری خود را معرفی کند. هر ساله در کشور ترکیه موقعیت‌های شغلی بسیار زیادی وجود دارد که به افراد خارجی این فرصت را می‌دهد تا با دریافت چنین موقعیت‌های شغلی، مهاجرت به ترکیه را تجربه کنند. یکی از این موقعیت‌های شغلی، پزشکی و پیراپزشکی بوده و مهاجرت پزشکان به ترکیه در چند سال اخیر رشد بسیارصعودی داشته است البته باید دقت کنید که منظور ما در این بخش مهاجرت کاری به ترکیه است.

شرایط مهاجرت پزشکان به ترکیه

فارغ التحصیلان در گروه‌های پزشکی، دندانپزشکی و پرستاری یکی از گروه‌های علاقه‌مند برای مهاجرت به ترکیه می باشند. رشته های پزشکی به دلیل حساسیت شغلی بالا و به دلیل این که کار آن ها رابطه مستقیم با جان انسان دارد و برای کار و یا حتی ادامه تحصیل به کشور خارجه دیگری مهاجرت کنند باید مدارک تحصیلی آن ها معادل سازی شود (در ادامه مقاله جهت معادل سازی مدرک پزشکی در ترکیه توضیحات کامل داده شده است) و مدارک خود را به تایید مراکز بهداشتی آن کشور برسانند. طبیعتا کشور ترکیه نیز از این قاعده مستثنی نمی‌باشد.

شغل پزشکی جزو مشاغل غیرمجاز برای خارجیان در ترکیه بود و درحالی که از سال 2010 آزاد می باشد ولی از سال 2010 این موضوع آزاد شد. پزشکانی که برای دریافت مجوز کاری از ترکیه اقدام می نمایند، می‌بایستی ابتدا مدارک خود را معادل سازی نمایند. البته قابل ذکر است که پزشکان خارجی در ترکیه در صورتی می‌توانند مجوز کاری دریافت نمایند که در مراکز خصوصی و غیر دولتی مشغول به کار شوند، و برای این که مراکز خصوصی سلامت بتوانند با پزشکان خارجی در ترکیه همکاری کنند در مرحله اول باید درخواست مجوز اولیه از وزارت بهداشت ترکیه نمایند. برای دریافت مجوز کاری برای پزشکان در ترکیه، پزشکان میبایستی مدرک معادل سازی شده از تحصیلات تکمیلی ترکیه (YÖK) و حداقل نمره ۸ اخذ شده از آزمون زبان ترکی را داشته باشند.

شرایط سنی متقاضیان یکی از شروط مهاجرت به ترکیه از طریق پزشکی است داشتن شرایط سنی باتوجه ‌به تخصص و زمینه فعالیت متقاضیان است. حداقل سن برای پزشکان عمومی، پرستاران و سایر رشته‌های پیراپزشکی ۲۵ سال و حداکثر ۴۵ سال تعیین شده است. پزشکان، دندانپزشکان و سایر تخصص‌های پزشکی باید حداقل ۲۷ سال داشته باشند. لازم به ذکر است متقاضیانی که شرایط سنی بسیار بالاتری اما سوابق کاری بیشتری دارند، شانس بیشتری برای یافتن کار مناسب خواهند داشت.

تسلط به زبان ترکی نیز یکی از اصلی‌ترین شرایط مهاجرت پزشکان و سایر رشته‌های پیراپزشکی به ترکیه است. ارائه مدرک زبان سطح B برای همه پزشکان الزامی است، البته پزشکانی که در ترکیه و به زبان ترکی تحصیل‌کرده‌اند نیازی به ارائه مدارک زبان ندارد.

 

آزمون پزشکی ترکیه

 

معادل‌سازی مدرک پزشکی در ترکیه

آزمون‌های معادل‌سازی پزشکان در ترکیه و حتی تمام پزشکانی که شهروند این کشور هستند و دوران تحصیل خود را در کشور خارجه دیگری گذرانده اند، نیاز به معادلسازی دارند. یکی از راج ترین روش های معادلسازی مراجعه به سایت YÖK ترکیه است. قابل ذکر است که از سال 2018 معادل سازی مدارک به صورت آنلاین امکان پذیر می باشد و انجام یک سری مراحل اداری آن که شامل دو مرحله است که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد. یکی از مراحل قانونی معادل سازی برای مهاجرت پزشکان به ترکیه این است که پزشک متقاضی می باید از طریق وب سایت آنلاین سازمان YÖK در رابطه با تشکیل پرونده، بارگزاری مدارک و سپس تحویل به صورت حضوری و ارسال پستی مدارک اقدام نمایند. که روال بررسی پرونده ها حدودا 4 الی 6 ماه کاری طول می کشد. و یک نکته بسیار مهم که باید در نظر داشته باشید قبل از تائیدیه نهایی که ملزم به ارائه مدارک کامل می باشد، جواب آزمون STS ترکیه ( در ادامه مقاله توضیحات کامل داده شده است ) الزامی و ضروری است. در پایان مراحل اداری، پزشکان می بایست جهت معادل سازی مدارک پزشکی در آزمون STS ترکیه (آزمون تعیین سطح) شرکت نمایند. این آزمون برای پزشکان سالانه دوبار برای رشته های پزشکی و دندانپزشکی توسط سازمان سنجش آموزش ترکیه ÖSYM برگزار می باشد.

آشنایی با آزمون STS ترکیه

یکی از مراحل دیگر برای مهاجرت به ترکیه از طریق پزشکی شرکت در آزمون STS است. این آزمون که یکی از مراحل معادل‌سازی مدارک در کشور ترکیه است، توسط سازمان سنجش این کشور برگزار می‌شود. آزمون STS را بیشتر با نام آزمون تعیین سطح نیز می‌شناسند. افرادی که متقاضی کار برای پزشکان در ترکیه هستند، پزشکان باید در این آزمون نمره قبولی را کسب نمایند. این آزمون تنها به ‌صورت تئوری بوده و عملی برگزار نخواهد شد. همچنین هیچ شرط سنی برای شرکت در آن گذاشته نشده است و این آزمون در هر سال، 2 بار برگزار خواهد شد. پس یکی از مهم‌ترین مراحل در معادل‌سازی مدارک پزشکان در ترکیه، موفقیت در آزمون STS است.

شرایط آزمون STS ترکیه

  • آزمون STS ترکیه و یا همان آزمون تعیین سطح به صورت کتبی بوده و آزمون عملی نیست.
  • آزمون STS ترکیه شرایط سنی ندارد.
  • آزمون تعیین سطح در هرسال دو بار برگزار می شود.

یکی از شرایط لازم برای آزمون تعیین سطح پزشکان در ترکیه این است که، پزشک متقاضی با اخذ نمره 35 پذیرفته می شود و بررسی مدارک سریع تر صورت می‌گیرد. پس از قبولی در آزمون، متقاضی باید با پرداخت حدود 300 الی 500 لیر، در بیمارستان ها واقع در ترکیه دوره کارورزی را به مدت 6 ماه سپری نمایند. پس از گذر از چنین مراحلی، شخص متقاضی می تواند به طور رسمی در کشور ترکیه به کار پزشکی بپردازد.

مدارک ثبت‌نام برای معادل‌سازی مدرک پزشکی در ترکیه

  • مدرک کارشناسی و ریز نمرات
  • یک کپی از ترجمه گذرنامه
  • گواهی تخصص همراه با ترجمه زبان ترکی
  • گواهی پایان دوره آموزش (CCT) همراه با ترجمه زبان ترکی

 

شرایط اخذ اقامت پزشکان در ترکیه

 

شرایط اخذ اقامت پزشکان در ترکیه

شرایط دریافت اقامت و پاسپورت این کشور به دوصورت امکان پذیر می باشد، اول اینکه اخذ اقامت و معادل سازی در رشته پزشکی و پیراپزشکی و یا اینکه خرید ملکی در کشور ترکیه خریداری کنید و اقامت را دریافت کنید.

اخذ اقامت و معادل سازی در رشته پزشکی و پیراپزشکی

در این مرحله اگر کشور ترکیه نیازمند پزشک بود و پزشک متقاضی موفق به معادل سازی مدرک پزشکی و همچنین به دست آوردن امتیاز بالا در آزمون تعیین سطح و دریافت پیشنهاد شغلی و دعوت‌نامه کاری از سوی این کشور دریافت کند، می تواند جهت اخذ اقامت کاری کشور ترکیه اقدام به عمل بیاورد. در این صورت پزشکی که موفق به کسب چنین اقامتی شده باشد، می تواند پس از 8 سال کار و زندگی در ترکیه اقامت دائم این کشور را دریافت کند. همچنین در صورتی عدم سابقه کیفری، اثبات خود کفایی و اثبات این مسئله که هیچ گونه حمایت مالی از طرف این کشور را نداشته، پاسپورت و تابعیت کشور ترکیه را دریافت می نماید.

خرید ملک در کشور ترکیه و دریافت اقامت برای پزشکان

در این روش پزشکان مهاجر می توانند با خرید ملک در ترکیه با ارزش 250000 دلار آمریکا، از همان ابتدا پاسپورت ترکیه را دریافت نمایند. و بعد از آن اجازه دارند تا مدارک تحصیلی خود را معادل سازی نموده و اجازه پزشکی در این کشور را داشته و به کسب و کار در ترکیه را بپردازند.

مدارک موردنیاز برای کار پزشکان مهاجران در ترکیه

برای کار در ترکیه ارائه مدارک الزامی است و اگر فارغ التحصیل دانشگاه‌های ترکیه شوید، راحت‌‌تر می‌توانید به عنوان پزشک در این کشور کار کنید. مدارک لازم برای کار پزشکان ایرانی در ترکیه به شرح زیر است:

  • داشتن بیمه مالی
  • ارائه مدرک زبان ترکی با نمره B
  • قرارداد با یک بیمارستان و در قرار داد حقوق پزشک ذکر شده باشد
  • ارائه مدارک معادلسازی پزشک

میانگین حقوق پزشکان در ترکیه

این بخش برای آن دسته از متقاضیانی که قصد مهاجرت به ترکیه از طریق پزشکی دارند بسیار مهم است. حقوق پزشکان با توجه به تخصص در زمینه پزشکی یا پیراپزشکی که در آن مهارت دارند و کار می کنند بسیار متفاوت است حداقل حقوق پزشکان در ترکیه در سال 2021 به مقدار 6760 لیر ترکیه و حداکثر آن 31100 لیر رسید اما حداقل حقوق در برخی از تخصص های پزشکی در ترکیه به شرح زیر می باشد

  • پزشک آلرژی: 14،400 لیر
  • پزشک متخصص بهداشت رفتاری: 8600 لیر
  • متخصص کایروپراکتیک: 9130 لیر
  • روانشناس جراحی: 14400 لیر
  • پزشک متخصص در زمینه درمان اصلاحی: 14300 لیر

تقریبا بیشتر پزشکان شاغل در ترکیه بیش تر از میانگین درآمد دارند. در ترکیه اولین چیزی که برای پزشکان مهم است و آن چیزی که تاثیر بسیار زیادی بر حقوق پزشکان دارند تجربه و مهارت کاری آنها است. هرچه پزشک باتجربه تر باشد حقوق وی بالاتر است. حقوق پزشکان در ترکیه با توجه به تجربه پزشکی به این شکل صورت می گیرد که درآمد پزشکان متخصص و جراحان، در مقایسه با سایر زمینه‌های پزشکی و پیراپزشکی بیشتر است. پزشکان با دو تا پنج سال تجربه بیشترین درآمد را دارند. به طور متوسط ، حقوق و دستمزد پزشکانی که حداقل دو سال سابقه کار دارند حدودا سی درصد بیشتر از پزشکانی است که سابقه کاری ندارند، همینطور حقوق پزشکان بیشتر از رشته های پیراپزشکی بوده است.

 

میانگین حقوق پزشکان در ترکیه

 

علاوه بر تخصص و تجربه، شهری که در آن مشغول به کار می شوید نیز به عنوان یکی از مولفه‌های تأثیرگذار بر حقوق پزشکان شناخته می شود. متوسط حقوق در آنکارا برای پزشکان ماهانه 20 هزار لیر است. در حالی که این رقم در آنتالیا 18000 لیر، در ازمیر 19200 لیر و در استانبول تقریبا 21600 لیر است.

پزشکان متخصص در ترکیه در بیمارستان های دولتی و یا خصوصی مشغول کار می شوند. ساعات کاری این پزشکان شامل ویزیت بیماران، بررسی آزمایش ها و ارائه مشاوره های پزشکی و غیره می باشد. و همین طور با توجه به کار سنگین و مسئولیت های بسیار زیاد پزشکان در ترکیه آن ها از مزایایی نیز برخوردار می باشند نظیر این مزایا شامل درآمد بالا را میتوان گفت و هرچه تخصص پزشکان سخت تر و حساس تر باشد طبیعتا حقوق و درآمد بالاتری نسبت به یک پزشک عمومی دارد . میزان درآمد سالانه برخی از پزشکان متخصص در ترکیه به شرح زیر می باشد:

  • پزشک متخصص کودکان: درآمد سالانه 145،000 دلار
  • پزشک متخصص و جراح مغز و اعصاب: درآمد سالانه 425،000 دلار
  • پزشک متخصص جراح عمومی: درآمد سالانه 265،000 دلار
  • متخصص روانپزشکی: درآمد سالانه 215،000 دلار

مدارک و شرایط لازم برای دریافت ویزای همراه در ترکیه

ویزای همراه پزشکان ترکیه هر بار صدور فقط به مدت 2 سال اعتبار امکان پذیر خواهد بود. پس از آن نیاز به تمدید دارد. و همچنین لازم به ذکر است که : درصورت داشتن بیشتر از یک همسر، فقط دریافت ویزا برای یکی از آن ها امکان پذیر است و فرد متاهل باید 18 سال باشند. باید بدانید که درخواست ویزا برای فرزندانی که فقط یکی از والدینشان خارج از کشور باشد، نیازمند دریافت رضایت نامه از سوی دیگری نیز خواهد بود. در صورتی که فرزندان موفق به دریافت ویزا از سوی خانواده شان شدند، تا سن ۱۸ سالگی به مجوز تحصیل نیاز داشته و پس از آن، می توانند خود برای دریافت اقامت ترکیه اقدام کنند. همچنین می بایست مدرکی مبنی برعدم داشتن سوء پیشینه قضایی در زمینه جرایم مختل کننده نظم خانواده به مراکز مربوط به اخذ ویزا ارائه کرده و از بیمه پزشکی نیز برخوردار باشید.

مجوز کار برای پزشکان در ترکیه

زمانی که قصد مهاجرت به ترکیه از طریق پزشکی را دارید برای شغل مورد نظرخود، مجوز کار دریافت کرده و پس از آن اقدامات لازم برای اخذ اقامت خود را شروع کنید. برای شغل پزشکی راه های متفاوتی وجود داشته و قانون های جدیدی هم وضع شده است تا با بررسی مهارت و استعداد های متقاضیان، بهترین گزینه ممکن برای انتخاب شغل می باشد. یکی از راه های پیدا کردن بیمارستان برای کار مراجعه حضوری به مراکز مرتبط است که ممکن است بسیار زمان بر باشد و بیهوده ، راه دیگر مراجعه به سایت های کاریابی برای پزشکان در ترکیه است که در این صورت شما می بایست تمامی مدارک درخواست شده را به صورت فایل در مراحل مختلف ارائه دهید.

مزایای مهاجرت پزشکان به ترکیه

کشور ترکیه شرایط بسیار خوبی را برای مهاجرت پزشکان متخصص به ترکیه فراهم کرده است که پزشک‌های عمومی و متخصص شرایط شغلی و زندگی بسیار خوبی را در این کشور داشته باشند. یکی از مهم‌ترین مزایای اشتغال پزشکان متخصص در ترکیه این است که سطح درآمد پزشکان متخصص در این کشور بسیار بالا است. یکی دیگر از مزایای مهمی که زندگی در این کشور برای پزشکان متخصص دارد این ساعت کاری انعطاف‌پذیر در این کشور است که شرایط کاری و زندگی را در این کشور بسیار ساده‌تر می‌کند. مزایای مهاجرت به این کشور بدانید خدمات اجتماعی است که در اختیار پزشکان متخصص قرار می‌گیرد. با استفاده از این خدمات شما می‌توانید زندگی راحتی را در کشور ترکیه داشته باشید.

  • دارای کیفیت آموزشی بسیار بالا (بر اساس رتبه بندی های جهانی، ترکیه از لحاظ کیفیت آموزشی در بین 45 کشور جهان قرار دارد.)
  • دارای حقوقو ماهانه ، پوشش هزینه بیمه ، پوشش هزینه رفت آمد به ترکیه و داشتن خوابگاه رایگان در صورت دریافت بورسیه
  • استفاده از سیستم تبادل دانشجو (اراسموس) با کشورهای اروپایی و آمریکا
  • مطابقت نظام آموزشی ترکیه با نظام آموزشی آمریکا
  • امکان اشتغال در ایران با مدرک اخذ شده در ترکیه
  • امکان صدور مجوز کار پاره وقت دانشجویی
  • معتبر بودن مدارک تحصیلی دانشگاهی ترکیه در دیگر کشورهای جهان
  • بالا بودن امنیت اجتماعی و ثبات اقتصادی و سیاسی و اجتماعی کشور ترکیه
  • سهولت رفت و آمد به ایران به دلیل نزدیکی دو کشور

 

گرفتن تخصص پزشکی در ترکیه

مهاجرت پزشکان برای دریافت تخصص در ترکیه

دانشگاه های ترکیه از نظر اعتبار جهانی دارای رتبه های خوبی هستند و بیشتر دانشگاه ها به صورت مستقل اداره می شوند و تمامی سیاست‌های اجرایی این دانشگاه ها، توسط شورای آموزش ترکیه مشخص می شود. سال تحصیلی در دانشگاه‌های این کشور نیز از ماه سپتامبر شروع خواهد شد و تا ژوئن ادامه پیدا می‌کند. یکی از رشته‌های مورد علاقه دانشجویان ترک و خارجی، رشته‌های پزشکی است. پذیرش در رشته های پزشکی و پیراپزشکی بسیار دشوار است اما به این معنی نیست که هیچ گونه راهی برای پذیرش در این دانشگاه ها وجود ندارد. دانشجویانی که قصد تحصیل در رشته پزشکی و پیراپزشکی را دارند و میخواهند مهاجرت پزشکان به ترکیه را تجربه کنند، قبل از ورود به دانشگاه های این کشور یک سری آزمون ها و مهارت های زبانی ( ترکی و انگلیسی ) باید محک بزنند. از سوی دیگر تمامی دانشجویان خارجی باید در یک آزمون با نام YÖS شرکت کرده و نمره قبولی در این آزمون را کسب کنند.

مدارک لازم جهت تخصص پزشکی در ترکیه

  • ارائه مدرک دیپلم و ریز نمرات دپیلم به همراه ترجمه آن ها
  • ارائه مدرک پزشکی عمومی و ریز نمرات آن به همراه ترجمه آن ها
  • ارائه سوابق کاری دوره پزشکی عمومی
  • ارائه سوابق کاری در دوره کارآموزی و دوره طرح
  • ارائه پاسپورت معتبر
  • ارائه مدارک شناسایی متقاضی

آزمون تخصص پزشکی در ترکیه

متقاضیان تخصص در رشته های پزشکی در ترکیه باید آزمون TUS ترکیه را شرکت کنند و نمره لازم را کسب نمایند. و همین طور این آزمون با نظارت شورای عالی ترکیه اجرا و برگزار می شود. متقاضیان بر اساس نمره کسب کرده در این آزمون می توانند در دوره های مختلف ثبت نام کنند معمولا این آزمون در شهر آنکارا برگزار می شود و در ماه سپتامبر برگزار می شود. متقاضی پس از کسب نمره لازم باید در آزمون دانش زبان انگلیسی شرکت کند. اگر متقاضی از مجموع نمره 100 این آزمون نمره 60 را کسب کند، نمره لازم را اخذ کرده است.

بهترین دانشگاه های پزشکی در ترکیه

دانشگاه مارمارا در حال حاضر با هدف بالا بردن ارزش ها و ارتقای کیفیت آموزش با رعایت استاندارد های بین المللی در زمینه های مختلف فعالیت می کند که این موضوع باعث شده در این سال ها به یکی از دانشگاه های پیشرو ترکیه تبدیل بشود. این دانشگاه اولین عضو انجمن دانشگاهی اروپا می باشد. همچنین دانشجویان فنی و مهندسی مطالعات و تحقیقات خود را از طریق ABET انجام می دهند.

دانشگاه مرمره بیش از ۵۷ هزار دانشجو و حدود ۳ هزار نفر کادر آموزشی و هیئت علمی دارد که تقریبا می توان گفت به ازای هر ۲۱ دانشجو یک استاد و دانشیار مشخص شده است. تعدادی از دانش آموختگان دانشگاه مرمره در بخش‌های اقتصادی، هنری و مخصوصاً سیاسی ترکیه دارای جایگاه ممتازی بوده‌اند از جمله این افراد می توان به رجب طیب اردوغان شهردار سابق استانبول، نخست‌وزیر سابق و رئیس‌جمهور کنونی ترکیه، کادیر توپ باش شهردار ۴ دوره اخیر استانبول، نیهات زیبکچی وزیر اقتصاد ترکیه اشاره کرد.

نکات مهم برای شرکت در آزمون تخصص پزشکی در ترکیه

آزمون TUS فقط فقط برای سنجش اطلاعات و دانش پزشکی متقاضی در کشور ترکیه برگزار می شود. این آزمون که توسط موسسه های عالی و دانشگاه های پزشکی ترکیه برگزار می شود، به بررسی دانش و سطح علمی متقاضی و تسلط وی به زبان ترکی می پردازد. و برای شرکت در این آزمون نیاز هیچ گونه محدودیت سنی ندارد و همه میتوانند که دوره 6 ساله پزشکی عمومی را گذرانده باشند مجاز به شرکت در این آزمون می باشند . در آزمون دانش زبان ترکی آزمون توس پذیرفته شود اما نمره لازم در بخش آزمون دانش علمی پزشکی را کسب نکرد، با توجه به مدت اعتبار آزمون زبان ترکی که تا دو سال می باشد، می تواند در مدت این دو سال بدون شرکت در آزمون زبان ترکی در آزمون دانش علمی پزشکی شرکت کند تا موفق به کسب نمره لازم شود.

  • اعتبار نتیجه آزمون TUS از زمان اعلام این نتیجه تا پایان دوره تحصیل تخصص پزشکی می باشد.
  • آزمونTUS مصاحبه ندارد.
  • هزینه شرکت در این آزمون در حدود 350 لیر می باشد.

امتیاز تخصص پزشکی در ترکیه

پزشکان می توانند بر اساس نمره ها و امتیازهای بدست آمده در رشته‌های تخصص پزشکی شرکت کنند. پزشکان عمومی با شرکت و بر اساس امتیاز حاصل شده می توانند در رشته های تخصص پزشکی زیر تحصیل کنند.

  • تخصص بیهوشی: مدت زمان تحصیل چهار سال
  • تخصص جراحی عمومی: مدت زمان تحصیل پنج سال
  • تخصص قلب و عروق: مدت زمان تحصیل پنج سال
  • تخصص جراحی پلاستیک: مدت زمان تحصیل پنج سال

تخصص پزشکی در ترکیه چند ساله هست

در مرحله اول یه پزشک در ترکیه باید دارای مدرک پزشک عمومی باشد . دانشجویان رشته های تخصص پزشکی باید چیزی حدود چهار سال تحصیل کنند و بیشتر دانشگاه های ترکیه دارای دوره های تخصص پزشکی می باشند. دوره های تخصصی چشم پزشکی، تخصص اعصاب و روان، تخصص پوست و مو، تخصص داخلی، تخصص قلب و عروق و تخصص ورزشی از جمله رشته های ارائه شده می باشند. سیستم آموزشی دانشگاهی ترکیه از نظام بولونیا یا سیستم آموزشی یکپارچه اروپا تبعیت می کند.

وضعیت کار بعد از گرفتن تخصص پزشکی در ترکیه

کشور ترکیه به دلیل کمبود پزشک و کادر درمانی در راستای تامین نیروی پزشکی نیروهای چه متخصص چه عمومی در محدوده این کشور جذب می نماید از این رو در سال های اخیر مهاجرت به ترکیه از طریق پزشکی بسیار رونق گرفته است و در این مقاله بارها به آن اشاره کرده ایم. بر همین اساس این کشور به منظور افزایش تعداد پزشکان، درهای کشور را به روی پزشکانی که در این کشور تحصیل کرده بودند و یا پزشکان خارجی گشود. اما به طور کلی پزشکان عمومی و متخصص به منظور اخذ اقامت این کشور و مجوز کار بایستی شرایط زیر را داشته باشند:

  • مهارت و تسلط به زبان ترکی
  • گذراندن آزمون STS
  • گذراندن آزمون شفاهی و مصاحبه در حوزه تخصصی (برای پزشکان متخصص)
  • شروع کار به مدت سه ماه تحت نظارت سرپرست و ناظر

نتیجه گیری

کشور ترکیه با داشتن اقتصاد پایدار و کیفیت بالای زندگی یکی از بهترین کشور جهان برای مهاجرت است. هم اکنون پزشکان میتوانند به راحتی در سریعترین زمان ممکن با داشتن شرایط لازم به دنبال مهاجرت به ترکیه از طریق پزشکی باشند. پزشکان برای کار در ترکیه باید شرایط و مدارک لازم برای کار را داشته باشند. در ترکیه داشتن شرایطی همچون مدرک تحصیلی معتبر پزشکی، موفقیت در آزمون معادل سازی STS، تسلط به زبان ترکی و داشتن پیشنهاد کاری برای دریافت ویزای کار مورد نیاز می باشد. پس از طی این پروسه لازم است که متقاضیان برای اقامت و مجوز کار به کنسولگری ترکیه اقدام کنند. پس از دریافت ویزای کار ترکیه برای یک سال پزشکان می توانند در ترکیه مشغول بکار شده و پس از یک سال نیز ویزای خود را نیز تمدید کنند.

پیام بگذارید